Ontwerpbestemmingsplannen dorpskernen ter inzage gelegd

De Ronde Venen – Voor de zes dorpskernen (Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis) ligt de komende weken het ontwerpbestemmingsplan ter inzage. Met dit nieuwe bestemmingsplan gelden er straks dezelfde afspraken voor al deze dorpskernen.

Op dit moment gelden meer dan 30 verschillende ruimtelijke plannen. Dit zijn meestal verouderde ruimtelijke plannen (bestemmingsplannen en beheerverordeningen) met verschillende afspraken voor bijna dezelfde situaties. Ook zijn veel van deze plannen niet goed te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan zes dorpskernen zorgt voor één bijgewerkt bestemmingsplan dat makkelijk vindbaar is en dat voor alle zes dorpskernen hetzelfde is

Inwoners van de betreffende dorpskernen ontvangen een brief met informatie over het ontwerpbestemmingsplan. In deze brief wordt inwoners gevraagd om voor 17 februari a.s. te controleren of hun adres juist in het bestemmingsplan staat. Dat kunnen zij thuis doen of samen met een medewerker van de gemeente op een van onderstaande inloopbijeenkomsten: 

• Maandag 23 januari: Raadszaal gemeentehuis in Mijdrecht
• Dinsdag 24 januari: De Eendracht in Abcoude
• Donderdag 26 januari: De Willisstee in Wilnis
• Dinsdag 31 januari Ons Streven in Amstelhoek
• Donderdag 2 februari: De Vijf Bogen in Baambrugge
• Maandag 6 februari De Boei in Vinkeveen

Alle inloopbijeenkomsten duren van 17:00 tot 19:00 uur.

Geïnteresseerde inwoners kunnen zich voor een van de inloopbijeenkomsten aanmelden via www.derondevenen.nl/bestemmingsplandorpskernen.

Foto: gemeente De Ronde Venen

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbestemmingsplannende boei vinkeveende eendracht abcoudede vijf bogen baambruggede willisstee wilnisgemeente de ronde venengemeentehuis in mijdrechtinloopbijeenkomstenons streven amstelhoekontwerpbestemmingsplannen dorpskernenrtv ronde venenruimtelijke ordeningruimtelijke plannenzienswijze


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×