Drie verhalenvertelavonden in angstelborgh in abcoude

Abcoude – De Verhalenvertelavonden bij Tympaan-De Baat in Abcoude bleken een succes. Vertellers meldden zich aan, de verhalen waren indrukwekkend en er ontstond meteen al een fanatiek groepje dat elke week plaatsnam in het kleine zaaltje van de Angstelborgh. Kortom: het leeft.

Daarom kan men zich ook dit jaar weer aanmelden, want vanaf januari 2023 organiseert Tympaan-De Baat elke derde dinsdag van de maand om 20:15 uur weer een verhalenvertelavond.

Omdat het in december een pilot betrof zijn een paar puntjes aangepast. Het vaste thema is er uit, dus u mag nu zelf beslissen wat u gaat vertellen en waarover het gaat. Het leukste is het als het een waargebeurd verhaal is uit eigen leven gegrepen. In ieder geval geen reeds bestaand verhaal van iemand anders.

Iedere verteller krijgt maximaal 10 minuten om het verhaal met kop en staart te vertellen en voor te dragen. Het moet dus echt binnen 10 minuten verteld zijn, anders wordt het afgekapt door het alarm van een eierwekker. Per avond zijn er maximaal 4 vertellers, die alle vier even veel tijd willen besteden aan hun verhaal, vandaar dat streng op de tijd wordt gelet. Als verhalenverteller is het dus raadzaam om van tevoren eerst thuis even te oefenen.

Bent u een goede verhalenverteller? Dan kunt u zich aanmelden voor een van de data (mits er nog plek is uiteraard). Aanmelden kan bij de sociaal cultureel werker van Tympaan-De Baat in Abcoude. Geef bij aanmelding meteen heel kort weer wie je bent en waar je verhaaltje over gaat. Dat is handig bij de introductie naar je publiek.

Vanaf januari wordt een bijdrage gevraagd van € 1. 

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurNieuwsangstelborgh abcoudederde dinsdag van de maandgemeente de ronde venenrtv ronde venensociaal cultureeltympaan de baatverhalenvertelavondenverhalenverteller gezocht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×