Deze week in nieuwsronde 7 (elk hele uur)

++ Henk en Gerrie van der Wilt van Dagwinkel in Baambrugge worden 70 jaar. En dus vinden ze het tijd om met pensioen te gaan. Maar de winkel moet blijven, vinden niet alleen zij – maar het hele dorp.
++ Oplichting gebeurt elke dag en steeds vaker via telefoon en computer. Een informatiemiddag in het gemeentehuis moest duidelijkheid geven
++ De plannen voor een 4e aanvliegroute naar Schiphol stuiten deze maand op veel bezwaren. Het zal extra geluidshinder gaan opleveren ook bij ons. 15.000 mensen tekenden al een petitie. Overlast speelt al langer, getuige deze reportage uit ons archief van 2019.
++ Met de verkiezingen van de Provinciale Staten voor de deur zoomen we deze week in op het onderwerp landbouw. Een reportage van RTV Utrecht.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveendagwinkelHenk van der Wiltpetitieprovinciale staten


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×