Ivi organiseert pop-up-festivals in teken duurzaamheid

De Ronde Venen – Om het grote succes van de recente regentonnenactie te vieren, organiseert Stichting Inwoners Voor Inwoners (IVI) verschillende pop-up festivals in de gemeente. Deze festiviteiten onder de naam “Buurtfeestje” staan in het teken van het thema ‘duurzaamheid’. Samen met de Energieke Rondeveners, van Walraven, Waterschap Amstel, Gooi & Vecht en de gemeente, wil IVI mensen stimuleren bewuster met water om te gaan.

Begin maart worden vier pop-up festivals georganiseerd in verschillende dorpen van De Ronde Venen; feestelijke middagen met muziek, informatie en gezelligheid. Ook kunnen inwoners die ingeloot zijn voor een regenton deze ophalen op de door hun gekozen locatie. Tijdens het buurtfeestje zijn met het ‘rad van geluk’ ook nog een regenton en andere leuke prijsjes te winnen.

De buurtfeestjes worden gehouden op de volgende locaties:

• Mijdrecht: Windmolen 75 op woensdag 8 maart van 19:30 tot 21:30 uur
• Baambrugge: Prinses Margrietstraat 10 op vrijdag 10 maart van 19:30 tot 21:30 uur
• Amstelhoek: Engellaan 3 op zondag 12 maart van 14:00 tot 17:00 uur
• Vinkeveen: Herenweg 69 op dinsdag 14 maart van 14:00 tot 17:00 uur

Deze feestjes bieden voor ieder wat wils: muziek, informatie over duurzaamheid en gezelligheid. De entree is gratis. Ze hebben als doel buurtbewoners dichter bij elkaar te brengen en duurzaamheid te stimuleren.

Kijk voor meer informatie op www.inwonersvoorinwoners.nl.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeAmstelhoekBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenagvamstelhoekbaambruggeenergieke rondevenersgemeente de ronde veneninwoners voor inwonersiviMijdrechtregentonnenrtv ronde venenvan walravenvinkeveenwaterschap amstel gooi en vecht


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×