Scootmobielers gaan weer op pad

De Ronde Venen – Ook dit jaar organiseert Tympaan-De Baat weer scootmobielritten. Iedereen die in het bezit is van een scootmobiel kan meedoen. De scootmobielritten zijn op de eerste dinsdag van de maand.

Er wordt verzameld op het Raadhuisplein in Mijdrecht om 10:15 uur, waarna om 10:30 uur wordt vertrokken, om een mooie tocht door de polder te rijden. Onderweg word ergens gestopt voor koffie/thee met iets lekkers erbij.

Deelname kost € 7 (inclusief de koffie met gebak onderweg). Eventuele andere extra’s of consumpties zijn voor eigen rekening.

De ritten zijn dit jaar op 4 april, 2 mei, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september en 3 oktober (mits het weer het toelaat). Aanmelden voor een rit kan tot uiterlijk de donderdag voor de rit bij het Klanten Contact Centrum op telefoonnummer (0297) 760 260.

Aanmelden is belangrijk, omdat een rit pas doorgaat bij 4 deelnemers. Als er meer dan 8 deelnemers zijn, worden extra vrijwilligers ingezet. Meld u daarom zo snel mogelijk aan voor een rit.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisde ronde veneneerste dinsdag van de maandgemeente de ronde venenrtv ronde venentympaan de baat


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×