Twee inwoners van mijdrecht winnen wereldreis

Mijdrecht – Een avontuurlijke verrassing voor twee inwoners uit Mijdrecht! Ze kunnen hun koffers inpakken voor een onvergetelijke reis. Op hun postcode 3641 EA (Dorpsstraat) in Mijdrecht is namelijk de premiumprijs van de Postcode Loterij gevallen. Omdat de inwoners meespelen met Premium, winnen zij ieder een wereldreis ter waarde van € 125.000 per lot.

Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verraste de gelukkige winnaars met het nieuws. Leslie is een van de winnaars van de premiumprijs. Hij reageert enthousiast: ”Wat superleuk dat ik dit gewonnen heb! Ik ben dol op reizen en ga heel graag duiken. Ik heb al veel van de wereld gezien. Gelukkig staan er nog een hoop bestemmingen op mijn lijstje dus ik ga lekker dromen over waar de reis naartoe gaat.”

Bij de Postcode Loterij spelen alle deelnemers mee voor alle prijzen en cadeaus uit de prijzenpot van € 425,9 miljoen. Sinds kort kunnen deelnemers daarbovenop extra prijzen winnen wanneer ze meespelen met Plus of Premium. Met Plus maken deelnemers kans op tien jaar lang € 25.000 per jaar. Met Premium maken deelnemers daar bovenop ook iedere trekking kans op premium prijzen, zoals een Tesla Model X Plaid inclusief 5 jaar verzekering, onderhoud en stroom, een vakantiehuis of een luxe wereldreis voor 4 personen langs alle wereldwonderen.

Op de foto: Leslie uit Mijdrecht wint een wereldreis t.w.v. € 125.000 bij de Postcode Loterij

Foto: Amy van LeidenEconomieMijdrechtNieuwsde ronde venendorpsstraat mijdrechtgemeente de ronde venenMijdrechtrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×