Consultatiebureau vinkeveen tijdelijk gesloten

Vinkeveen – Het consultatiebureau in Vinkeveen aan de Scholeksterlaan 2 van GGD regio Utrecht (GGDrU) is momenteel vanwege een lekkage gesloten. Ouders en kinderen kunnen terecht bij het GGDrU-consultatiebureau in Abcoude, of kunnen contact opnemen met het team Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht.

GGDrU sluit de locatie per direct voor minimaal één maand om de lekkage te herstellen en onderhoud uit te voeren. Ouders die nog een afspraak hebben staan, worden per brief of telefoon op de hoogte gebracht.

GGD regio Utrecht biedt ouders en kinderen in de regio Vinkeveen een alternatief consultatiebureau. Zij zijn op de maandag, dinsdag en vrijdag welkom op het consultatiebureau in Abcoude aan de Kerkgaarde 3.

Er zijn alternatieve contactmogelijkheden voor ouders die niet naar Abcoude kunnen reizen en die contact willen met een medewerker van team Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht. Contact is mogelijk via de GroeiGids ouderchat, telefonisch spreekuur, WhatsApp en e-mail. Ook kan, indien nodig, een extra huisbezoek ingepland worden.

Neem voor meer informatie op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch contact op met GGD regio Utrecht op 033-460 00 46.

Foto: Google MapsAbcoudeBaambruggeGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveende ronde venengemeente de ronde venenggdggd regio utrechtjeugdgezondheidszorgrtv ronde venenzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×