Gratis theatervoorstelling voor mantelzorgers

Ontdek op woensdagavond 8 november in De Boei, Vinkeveen, een unieke theatervoorstelling: “Geen mantelzorg zonder goede zelfzorg”. Vanaf 19:00 uur ben je welkom voor een avond vol humor en herkenning, geleid door de veelzijdige Pauline Redlich – mediator, zelfzorgcoach, theatermaker, en vooral, een ervaren zorgmoeder.

Pauline deelt op hilarische wijze haar persoonlijke ervaringen als mantelzorger. Ze belicht dilemma’s, vooroordelen en taboes met pijnlijke eerlijkheid en een flinke dosis zelfspot. Van machteloosheid tot levend verlies, alles komt aan bod. Net zoals in het vliegtuig waar je eerst zelf een zuurstofmasker moet opzetten voordat je iemand anders helpt, legt Pauline uit waarom zelfzorg essentieel is voor mantelzorgers.

Mis deze theatersurpriseshow niet, waar mantelzorgers ruimte vinden voor herkenning en ontspanning. Aanmelden is verplicht via (0297) 230 280 of mantelzorg@stdb.nl. Mantelzorgers mogen een naaste meenemen.CultuurDe Ronde VenenVinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×