Twee Veenland tafeltennisteams kampioen

Vorige week vrijdag werden bij Veenland tafeltennis in de Willisstee in Wilnis twee kampioensteams gehuldigd. Joost en Fabian werden in de 2e klasse kampioen met een enorme voorsprong van 13 punten. Alleen NSV 1 uit Nieuwegein wist hen één keer te verslaan met 3-2. Joost scoorde 89 % en Fabian 85 % winst. Hierdoor keren zij terug naar de 1e klasse.

Het 5e team wist met Benjamin en Stijn kampioen te worden in de 6e klasse met 10 punten voorsprong op Houten. Ze wisten acht keer met 5-0 te winnen: hoog tijd dus voor de 5 e klasse. Zo breken de zelf opgeleide spelers dankzij de trainers Ellie en Marten duidelijk door.

Overigens was er bijna was er een derde kampioensteam: team 2 eindigde in de 3e klasse namelijk gelijk met Utrecht. Uiteindelijk werd het verschil gevonden in één gewonnen game minder. Yannick en Martijn kunnen nu toeslaan in de voorjaarscompetitie.

Belangstellenden zijn van harte welkom om een paar keer gratis mee te spelen. Dat kan op de vrijdagen in de Willisstee om 16:00 uur bij de veteranen, om 19:00 uur bij de jeugd en om 20:00 uur bij de senioren.

 AlgemeenNieuwsSportde willisstee wilnissv veenland wilnisveenland tafeltennis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×