Trio-expositie KunstRondeVenen week verlengd

Kunstliefhebbers hebben nog een extra week tot 29 juni de kans om de Trio-expositie bij KunstRondeVenen in winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht te bezoeken. De tentoonstelling is wegens succes verlengd en toont met werken van Elianne Groenhart, Laura Ruhé en Laura Groenhart-Smit een veelzijdige mix van abstracte schilderijen, tekeningen en beelden.

Laura Ruhé, een van de exposerende kunstenaars, benadrukt de laagdrempeligheid van de tentoonstelling: “Iedereen is welkom, jong en oud. Je hoeft niet per se iets te kopen. Loop gerust even binnen om rond te kijken, ook als het rustig is.” Deze uitnodigende sfeer maakt de expositie toegankelijk voor zowel doorgewinterde kunstkenners als nieuwsgierige nieuwkomers.

Elianne Groenhart’s dynamische schilderijen stralen energie en beweging uit. Laura Ruhé heeft zich toegelegd op beeldhouwen en creëert beelden die verhalen vertellen door middel van vorm en textuur. Laura Groenhart-Smit, die een achtergrond heeft in etsen en schilderen, toont werken in gemengde technieken die haar unieke stijl weerspiegelen. Ruhé voegt toe: “Deze kunstenaars brengen elk hun unieke stijl en perspectief, wat deze expositie zo bijzonder maakt.”

Abstracte kunst biedt de kijker de vrijheid om eigen interpretaties en gevoelens te ontdekken. Ruhé merkt op: “Abstracte kunst kan spannend zijn vanwege de ruimte voor eigen interpretatie, maar dat maakt het ook interessant voor een breed publiek. Kom gewoon eens kijken en ontdek zelf wat het bij je doet.”

De galerie is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur. Dit is een mooie gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en je te laten verrassen door de creativiteit en emoties die kunst kan oproepen.

Na de zomer staat er een volgende expositie gepland met een selectie uit de werken van de 80 leden van de kunstenaarsvereniging. Voor meer informatie, bezoek de website van KunstRondeVenen.AlgemeenCultuurDe Ronde VenenNieuwskunstrondevenen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×