190 kommen soep voor voedselbank de ronde venen

De Ronde Venen – Een kom soep eten en er één weggeven aan iemand in De Ronde Venen die daar geen geld voor heeft. Dat kan nu met Soupalicious. Met elke kom soep die je van dit merk koopt bij Albert Heijn in De Ronde Venen, doneer je nu automatisch ook een kom aan de Voedselbank De Ronde Venen. 

De supermarktketen verkoopt drie soepen van Soupalicious, dus het steunen van de Voedselbank was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast ga je ook voedselverspilling tegen. Alle soepen voor de Voedselbank worden voor 100% gemaakt met goede restgroenten uit de snijderij van AH. Deze groenten zouden anders worden weggegooid. 

Soupalicious-directeur Milco Aarts is blij met de samenwerking met de grootgrutter en de Voedselbank. “Doordat we in de supermarkt liggen kan iedereen een plaatsgenoot helpen: we verwachten dat dit minimaal 190 kommen soep per jaar gaat opleveren voor de Voedselbank in De Ronde Venen. En helpen is makkelijk, want de soepen zijn heerlijk. Goed doen smaakte nog nooit zo lekker!”

De foto dient ter illustratie



AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisalbert heijnEconomiegemeente de ronde venenkom soep voor voedselbankrtv ronde venensoepmakersoupaliciousvoedselbank de ronde venen

Meer in dossier albert heijn

Meer in dossier albert heijn


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×