Lorena wiebes op dreef in thuringen ladies tour

Mijdrecht – Lorena Wiebes doet goede zaken in de Thüringen Ladies Tour in Duitsland.

Nadat Mischa Bredewold afgelopen woensdag de leiding in het algemeen klassement veroverde, staat Wiebes op de tweede plaats, op 22 seconden van Bredewold.

In de tweede etappe kwam Bredewold na 153 kilometer fietsen solo over de streep. Zij was niet de enige renster van Team SD Worx op het podium. Haar ploeg leverde met de Italiaanse Barbara Guarischi en de Mijdrechtse Lorena Wiebes de nummers twee en drie af.

Afgelopen dinsdag wisten Bredewold en Wiebes met hun ploeg al de openingstijdrit te winnen in Duitsland. Er staan nog vier etappes op het programma.

MijdrechtNieuwsSportde ronde venengemeente de ronde venenlorena wiebesMijdrechtrtv ronde venenSportthuringen ladies tourwielersportwielrennen dames