MAMA LOKAAL: OMGAAN MET (INTENSE) EMOTIES VAN JE KIND

Mijdrecht - Vrijdagochtend 26 november a.s. schuift Damiët van Stek van Ferme Vrede bij Mama Lokaal Mijdrecht aan voor een kopje koffie met inspiratie. Deze ochtend worden met haar de (intense) emoties van kinderen centraal gezet en ook hoe daarmee om te gaan.

Een driftbui, gooien met spullen, eindeloos huilen. Soms zit je als ouder met je handen in het haar wanneer je kind intens boos, verdrietig of angstig is. Je weet niet goed wat je moet doen en je wordt er zelf soms ook boos of verdrietig van. Achter al dit gedrag zitten oorzaken en het helpt je om te weten wat die oorzaken zijn. Want als je dat weet, dan is het vaak gemakkelijker ermee om te gaan.

Damiët vertelt je er met alle liefde alles over tijdens deze inspiratieochtend en denkt graag met je mee over hoe om te gaan met de intense emoties van jouw kind(eren). Er is volop ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en tips uit te wisselen.

Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend in Abcoude en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's. Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom.

 De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen ook speciale gasten worden uitgenodigd zoals een draagdoekcoach, een lactatiedeskundige, een pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je mailen via info@ouderslokaal.nl.

Er is ook een Mama Lokaal WhatsAppgroep voor Abcoude en Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten van Mama Lokaal. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.


advertentie