Vios is back met seizoenspresentatie in de phoenix

Mijdrecht – Na een afwezigheid van ruim twee jaar is muziekvereniging VIOS er weer. De afgelopen twee jaar zijn voor de vereniging en voor de leden zwaar geweest. Daarom is VIOS enorm blij en trots dat zij weer een evenement in Mijdrecht organiseren.

Waar het jubileumfeest van VIOS twee jaar terug in duigen viel, heeft de organisatie dit jaar keihard doorgepakt toen men te horen kreeg dat heel Nederland weer van het slot af mag. Een pak van het hart, want zeker voor een muziekvereniging is het cruciaal om je ook juist in je eigen dorp of gemeente te laten zien.

Op zaterdag 9 april a.s. houdt VIOS de jaarlijkse Seizoenpresentatie in Sporthal Laco “De Phoenix”. Om 19:30 uur gaat deze muzikale avond van start en om ervoor te zorgen dat op tijd kan worden begonnen, gaan de deuren om 19:00 uur  open.

Kaarten voor het evenement worden verkocht op de avond zelf. De kaarten kosten € 4 per volwassene en € 2,50 voor kinderen tot en met 11 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.vios-mijdrecht.nl.



CultuurMijdrechtNieuwscoronaCultuurgemeente de ronde venenmuziekmuziekvereniging vios mijdrechtrtv ronde venensporthal laco de phoenix mijdrechtvios seizoenspresentatie


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×