Kerstmis bij mama lokalen

De Ronde Venen – Woensdagochtend 15 december a.s. en vrijdagochtend 17 december a.s. staan Mama Lokaal Abcoude en Mama Lokaal Mijdrecht helemaal in het teken van de kerst. Er worden liedjes gezongen en er wordt  iets leuks geknutseld. Daarnaast is er natuurlijk volop ruimte om te kletsen met elkaar over allerlei thema’s met behulp van de ‘Kletspot’. Kom je ook gezellig met je kleintje(s)? 

Tussen Kerst en Oud en Nieuw zijn de Mama Lokalen gesloten. Vanaf woensdagochtend 5 januari 2022 zijn ze weer geopend. Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude of het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend in Abcoude en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0 tot 4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en natuurlijk ook bij de interesses van de mama’s.

Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa’s ook van harte welkom bij het Mama Lokaal!

Onder het genot van een kopje koffie kan er met elkaar gekletst worden over de ups and downs van het ouderschap en over de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal ‘Kletspot’ staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema’s. Op verzoek kunnen ook speciale gasten worden uitgenodigd zoals een draagdoekcoach, een lactatiedeskundige, een pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je mailen via info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal is gratis. De Mama Lokalen hebben ieder ook een Mama Lokaal WhatsApp groep voor Abcoude en Mijdrecht. Hierin kunnen vragen aan elkaar worden gesteld, kunnen tips uitgewisseld worden en word je op de hoogte gehouden van de activiteiten. Wie toegevoegd wil worden kan per e-mail naam en telefoonnummer sturen via info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenkerstmismama lokaal abcoudemama lokaal kletspotmama lokaal mijdrechtmama lokaal whatsapp groeprtv ronde venentympaan de baatwelzijnzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×