Pannatour drv voor jongeren in de ronde venen

De Ronde Venen – Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, organiseert “PannaTour DRV” voor jongeren, van 14 t/m 18 jaar oud, in De Ronde Venen. De PannaTour bestaat uit vier voorrondes en één finaleronde. De deelnemers maken kans op een Footlocker-waardebon ter waarde van € 100.

De eerste ronde vindt plaats op woensdag 22 december van 14:00 tot 16:30 uur op het schoolplein van het VeenLanden College (VLC) in Vinkeveen. De tweede ronde vindt plaats op donderdag 23 december van 14:00 tot 16:30 uur op het schoolplein van het VLC in Mijdrecht. De derde ronde wordt gehouden op maandag 27 december van 12:00 tot 15:00 uur op het Kerkplein in Abcoude. De vierde ronde tenslotte zal plaatsvinden op dinsdag 28 december van 14:00 tot 16:30 uur op het schoolplein van het Kids College in Wilnis.

Door de coronacrisis zijn jongeren over het algemeen minder gaan sporten in teamverband en heeft fysiek sociaal contact plaatsgemaakt voor meer gamen en telefoongebruik. Het Jongerenwerk wil hierop inspelen door het aanbieden van een “PannaTour” voor de jeugd in De Ronde Venen. De waarden sportiviteit, verbinding, ontmoeting en spelplezier staan centraal tijdens de PannaTour.

Ben jij de Panna-koning van De Ronde Venen? Strijd dan mee en geef je op voor één van de voorrondes. De winnaars van de vier voorrondes worden uitgenodigd op de finaledag op woensdag 29 december om 14:00 uur bij De Trekvogel in Mijdrecht. Meld je gratis aan voor de voorrondes bij Mark van Breukelen via 06 51 05 32 66 of via m.vanbreukelen@stdb.nl.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilniscoronacoronacrisisde trekvogel mijdrechtgemeente de ronde venenjonerenwerk de ronde venenjongeren bewegen minderkerkplein abcoudekids college wilnislockdownpanna koningrtv ronde venenSporttympaan de baatveenlanden college mijdrechtveenlanden college vinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×