Multi mondo zoekt vrijwilligers bij zwemles voor vrouwen

De Ronde Venen – Stichting Multi Mondo vindt het belangrijk dat iedereen kan zwemmen. De stichting richt zich op doelgroepen waarbij dit niet altijd vanzelfsprekend is. De zwemlessen worden door gecertificeerde zwemdocenten gegeven. Multi Mondo heeft geen winstdoel en probeert de zwemlessen zo goedkoop mogelijk aan te bieden. 

Tijdens de zwemlessen zijn vrijwilligers actief die assisteren. Voor de uitbreiding van het vrijwilligersteam is Multi Mondo op zoek naar dames die het leuk vinden de zwemdocenten bij hun werk te ondersteunen. Dit kan zowel in als buiten het water zijn.

De dames zwemmen iedere woensdagavond van 20:30 tot 21:30 uur in het Veenweidebad te Mijdrecht.

Interesse of vragen? Zoek contact met Quassima Asafiati van Multi Mondo per e-mail via info@multimondo.nl of telefonisch op 06 26 99 93 95.

Kijk voor meer informatie over Stichting Multi Mondo op www.multimondo.nl.AbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenQuassima Asafiatirtv ronde venenstichting multi mondovrijwilligers gezochtzwemlessen voor vrouwen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×