Lions bezorgen kerstverrassing

Mijdrecht/Wilnis – De traditionele Lions-Kerst-Inn kan dit jaar wederom niet plaatsvinden. De deelnemers worden echter niet vergeten.

Al 30 jaar verzorgt de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis een Kerst-Inn, een brunch op de eerste kerstdag. Helaas kon dat dit jaar wegens corona niet op de traditionele manier plaatsvinden. Nu komen de deelnemers niet naar de Lions, maar gaan de Lions naar de deelnemers.

In samenwerking met het Ronde Venen Fonds, Het Chocoladehuisje en Van der Wilt gerbera’s brachten de Lions een kerstpresentje aan de deelnemers van voorgaande jaren. Ook gingen de Lions, met een kerstpresentje langs bij de zorgverleners van Zonnehuis Majella. Zijverdienen in deze coronatijd een extra pluim.

Op de foto’s: de uitreiking van de kerstverrassing in Wilnis en van de symbolische overhandiging aan de zorgverleners in Zonnehuis Majella.MijdrechtNieuwsWilniscoronacoronamaatregelengemeente de ronde venenkerst-innkerstpresentjeslionsclub mijdrecht wilnismaatschappijMijdrechtrtv ronde venenWilniszonnehuis majellazorgverleners


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×