Keepersschool berkelaar breidt uit

Mijdrecht/Noordwijk – Keepersschool Berkelaar uit Mijdrecht breidt uit naar de Bollenstreek.

Keepersschool Berkelaar en VV Noordwijk-keeper Lars Jansen slaan de handen ineen en starten samen Keepersschool de Bollenstreek. Glenn Berkelaar wordt mede-eigenaar van Keepersschool de Bollenstreek en blijft eigenaar van Keepersschool Berkelaar.

Lars Jansen heeft een keepersverleden bij SV BSM, SV Argon, Go Ahead Eagles en VVSB. Hij is tegenwoordig keeper bij VV Noodwijk. Daarnaast was hij de afgelopen periode werkzaam als coördinator bij Keepersschool Berkelaar.

Glenn Berkelaar is al meerdere jaren keeperstrainer in het betaald voetbalcircuit bij Ajax, FC Utrecht en FC Volendam. Hij is oprichter van Keepersschool Berkelaar. Als hoofdkeeperstrainer heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij Goalkeepersworld en SV Argon.EconomieMijdrechtNieuwsSportEconomiegemeente de ronde venenglenn berkelaarkeepersschool de bollenstreekkeepersschool glenn berkelaarlars jansenMijdrechtrtv ronde venenSportvoetbalvv noordwijk


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×