Cda deelt verkiezingsprogramma uit

De Ronde Venen – Afgelopen week heeft het CDA De Ronde Venen haar verkiezingsprogramma uitgedeeld aan allerlei mensen die actief zijn in de gemeente: ‘Lokale Krachten’ zoals het CDA ze noemt. Het CDA is trots op deze mensen die zich inzetten om er voor te zorgen dat het in De Ronde Venen fijn wonen, werken en leven is.

Samen met de kandidaten op de lijst ging lijsttrekker Rein Kroon op pad om diverse plekken in de gemeente het verkiezingsprogramma uit te delen en een bedankje te geven voor de tomeloze inzet van deze Lokale Krachten.

Als eerste werd het programma uitgereikt aan een vertegenwoordiger van de Jongerenadviescommissie. Dat gebeurde op de plek waar onlangs de sloop van de Twistvliedschool van start ging om de bouw van 50 starterswoningen mogelijk te maken.

Aansluitend kregen in het gebouw van de voormalige Trekvogel ook  De Voedselbank De Ronde Venen en Inloophuis ’t Anker het verkiezingsprogramma. Daarna werd het verkiezingsprogramma nog uitgereikt bij het VeenLanden College, in De Hoef aan de voorzitter van Dorpshuis De Springbok en aan het Dorpscomit√© in Amstelhoek. Hierna bezocht een CDA-afvaardiging het Pontje in Waverveen, en Abcoude waar het verkiezingsprogramma werd uitgereikt aan een ondernemer.

Vervolgens kreeg de uitbater van Dorpshuis De Vijf Bogen een exemplaar van het verkiezingsprogramma. Op het Sportpark aan de Molmlaan in Vinkeveen werd het programma overhandigd aan vertegenwoordigers van Korfbalvereniging De Vinken en van  Voetbalvereniging Hertha.

Daarna werd nog even een kijkje genomen bij de nieuwe Padelbanen in Mijdrecht, waar de beide tennisverenigingen gezamenlijk gebruik van maken. Als laatsten ontvingen de initiatiefnemers van het Wilnis Festival en Wilnis Doet het verkiezingsprogramma.

Bekijk het verkiezingsprogramma van het CDA op www.cdaderondevenen.nl.

Op de foto: vertegenwoordigers van de JAC krijgen het CDA-verkiezingsprogramma uitgereikt AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilniscda de ronde venencda verkiezingsprogrammagemeente de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022lijsttrekker rein kroonrtv ronde venenverkiezingen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×