Cda stelt vragen over verkeerssituatie de hoef

De Hoef – CDA De Ronde Venen heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over de verkeerssituatie in De Hoef.

Volgens fractieassistent Coos Brouwer staat de Oude Spoorbaan dagelijks over een grote lengte vol met auto’s, die daar wachten voor het rode verkeerslicht op de kruising bij de brug over de Kromme Mijdrecht. Brouwer: ‘Deze ongewenste situatie doet zich al enige tijd elke dag voor en hierdoor ontstaan gevaarlijke, dan wel onveilige verkeerssituaties, o.a. veroorzaakt door automobilisten die na lang wachten de file willen verlaten of gaan keren om de lange wachttijd te alsnog te vermijden.’ Ook invoegen vanaf de Oosterlandweg, richting De Hoef wordt volgens Brouwer bemoeilijkt.

Het CDA wil daarom van het college van B&W weten of het ook van mening is dat de huidige situatie allesbehalve optimaal is, gezien de files op de Oude Spoorbaan. Verder wil het CDA weten wanneer voor het laatst onderzoek is gedaan naar de mogelijkheden om de betreffende verkeerslichten zo optimaal mogelijk af te stemmen om zo de doorstroming van het verkeer te verbeteren. 

Tenslotte wil het CDA weten wat het college van B&W wil laten doen om de afstelling van de verkeerslichten zodanig aan te passen dat de doorstroming van het verkeer beter gereguleerd wordt.GemeenteMijdrechtNieuwscda de ronde venencoos brouwerde hoefde oude spoorbaan de hoefgemeente de ronde venenmobiliteitrtv ronde venenschriftelijke vragen aan college b wverkeerslichten brug kromme mijdrechtverkeerssituatie niet optimaal


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×