Workshop over financiele regelingen voor mantelzorgers

De Ronde Venen – Op dinsdag 8 februari a.s. organiseert Mantelzorg De Ronde Venen in samenwerking met Mantelzorg Vijfheerenlanden een gratis online-workshop over financiële regelingen voor mantelzorgers. Deze wordt verzorgd door een trainer van MantelzorgNL en duurt van 19:30 tot 21:00 uur.

De bijeenkomst is voor mensen die iemand in hun omgeving ondersteunen, bijvoorbeeld vanwege een ziekte, een fysieke/verstandelijke of psychische beperking of hoge leeftijd. Tijdens de avond krijgen deze op een toegankelijke en overzichtelijke wijze informatie over de verschillende (financiële) regelingen waarmee zij te maken kunnen hebben. Na afloop weet u welke financiële regelingen er zijn en waar u mogelijk profijt van kunt hebben.

Zo kunt u met meer kennis uw belastingaangifte (laten) invullen of vragen stellen bij (gemeentelijke) instanties. Na afloop is er gelegenheid vragen te stellen aan de adviseur.

Aanmelden voor deze online-workshop kan per e-mail via mantelzorg@stdb.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en woonplaats, of telefonisch op (0297) 230 280. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Na aanmelding krijgt u uiterlijk op de dag zelf een e-mail met daarin de deelnamelink. U krijgt zo nodig telefonische hulp als u er niet uitkomt.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorgt u voor iemand in uw omgeving en staat u nog niet ingeschreven? Dan kunt u zich inschrijven  via het digitale inschrijfformulier op www.mantelzorgderondevenen.nl. Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgderondevenen.nl, of op www.tympaan-debaat.nl of bel naar (0297) 230 280 en vraag naar Ester of Tanja.

Foto: MantelzorgNLAbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenmantelzorgmantelzorg de ronde venenmantelzorg vijheerenlandenmantelzorgermantelzorgnlrtv ronde venentympaan de baatworkshop financiële regelingen voor mantelzorgerszorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×