Tandenpoetsen voor de kleine bij mama lokaal

Mijdrecht – Vrijdagochtend 11 februari a.s. schuift mondhygiëniste Tanya Hoogendorp van Mondzorg Vinkeveen bij Mama Lokaal Mijdrecht aan om te vertellen hoe je het gebit van je kleine goed kan verzorgen. Zij zal tips en handvatten geven voor het tandenpoetsen en neemt meteen de juiste tandenborstel/pasta mee voor je!

Een goede verzorging van het gebit van je peuter is heel belangrijk. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen je kind te leren dat veel zoetigheid slecht is voor het gebit en dat goed poetsen het risico op gaatjes verkleint. De eerste jaren zal jij als ouder degene zijn die de tandjes van je kleine poetst. Waar moet je op letten? Hoe houd je de mond van je kleine gezond? Hoe wordt het geen dagelijkse strijd? Dit en meer komt aan de orde en uiteraard is er volop tijd voor vragen en voor het uitwisselen van ervaringen.

Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude of Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama’s elke woensdagochtend in Abcoude en elke vrijdagochtend in Mijdrecht tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk aan bij de leeftijden van de kinderen en natuurlijk ook bij de interesses van de mama’s. Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa’s ook van harte welkom bij het Mama Lokaal!

Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups en downs van het ouderschap en over de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema’s. Op verzoek kunnen speciale gasten worden uitgenodigd zoals een draagdoekcoach, een lactatiedeskundige, een pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je mailen via info@ouderslokaal.nl.MijdrechtNieuwsbibliotheek mijdrechtgebitsverzorginggemeente de ronde venenmama lokaal mijdrechtMijdrechtmondzorg vinkeveenrtv ronde venentandenpoetsentanja hoogendorpzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×