Kabouterfeest bij de woudreus in voorjaarsvakantie

De Ronde Venen – De voorjaarsvakantie komt eraan en dat is reden voor een feestje in de tuin van NME-Centrum De Woudreus.

Er zijn kabouters komen wonen in de tuin komen, wat heel gezellig is. Kom je ook op bezoek in het kabouterdorp en speuren waar hun huisjes zijn en kijken wat ze zoal doen? De kabouters hebben leuke klusjes voor je bedacht: ga wat lekkers maken voor de vogels en moddergebakjes bakken in de nieuwemodderkeuken van De Woudreus. Maak een huisje voor kriebelbeestjes met spulletjes uit de Ontdek & Doekist. Je kunt je ook lekker verstoppen in de nieuwe wilgenhut.

Je bent op maandag 28 februari en op dinsdag 1 maart a.s. tussen 10:00 en 16:00 uur harte welkom! Dus kom gezellig langs bij De Woudreus in de voorjaarsvakantie!

NME-Centrum De Woudreus is te vinden aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenivn natuureducatiekabouterfeestnme centrum de woudreusomgevingsdienst regio utrechtrtv ronde venenvoorjaarsvakantie


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×