Uitslagenavond verkiezingen live bij rtv ronde venen

De Ronde Venen – Op woensdagavond 16 maart a.s. maakt burgemeester Divendal de voorlopige uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in De Ronde Venen bekend. Dit gebeurt in de raadzaal van het gemeentehuis ingang Raadhuisplein. De bijeenkomst is openbaar.

RTV Ronde Venen zendt deze uitslagenavond vanaf 22:30 live uit. Het programma wordt gepresenteerd door Tijmen Molenaar. Tijdens de uitzending worden de uitslagen bekendgemaakt. Verder zal gesproken worden met de aanwezige lijsttrekkers. Tegen het einde van de avond zal, mits er voldoende uitslagen voorhanden zijn, ook een voorlopige zetelverdeling gepresenteerd worden. De uitzending duurt tot uiterlijk 00:00 uur of als dat eerder is tot de laatste uitslag binnen is en de voorlopige zetelverdeling kan worden gegeven.

Inloop is mogelijk vanaf 22:00 uur. De verwachting is dat vanaf 22:15 uur de voorlopige uitslagen van de eerste stembureaus gegeven kunnen worden. Het moment waarop de volledige voorlopige uitslag bekend is, is nog niet bekend.

Op maandag 21 maart a.s. wordt om 10:00 uur de definitieve uitslag vastgesteld door het hoofd centraal stembureau. Dit gebeurt tijdens een openbare bijeenkomst in de raadzaal van het gemeentehuis.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbestuurburgemeester divendalferry muldergemeente de ronde venengemeentehuis in mijdrechtgemeenteraadgemeenteraad de ronde venengemeenteraadsverkiezingengemeenteraadsverkiezingen 2022rtv ronde venentijmen molenaaruitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×