Paaseitjesactie muziekvereniging vios

Mijdrecht – Het is bijna weer zo ver, na een hoop gedoe komen er weer feestdagen aan zonder beperkingen.

Dit jaar speelt ook muziekvereniging VIOS in op het paasfeest met een heuse paaseitjesverkoop. Een zakje gevuld met 15 verschillende paaseitjes (melk, wit en puur) kost maar € 1,50.

Vrijdag 25 maart a.s. kunt u vrijwilligers van VIOS tussen 18:30 en 21:30 uur zien lopen in de wijk Twistvlied om daar paaseitjes te verkopen. Vrijdag 1 april a.s. zijn de vrijwilligers in de wijk Molenland.

Mochten de VIOS-vrijwilligers toevallig niet in uw wijk komen, dan zijn zij onder begeleiding van dweilorkest DORST op zaterdag 2 april a.s. tussen 13:00 uur en 16:00 uur te vinden in het centrum van Mijdrecht.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurdweilorkest dorstgemeente de ronde venenMijdrechtmolenland mijdrechtpaaseitjes verkooppaasfeestrtv ronde venenshow marchingband viostwistvlied mijdrechtvrijwilligers


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×