Fundag in mijdrecht voor jonge mantelzorgers

Mijdrecht РJongerenwerk en Steunpunt Mantelzorg De Ronde Venen organiseren samen met de gemeente op woensdagmiddag 1 juni a.s. van 13:00 tot 17:00 uur een fundag op het grasveld bij de Trekvogel aan de Karekiet 49 in Mijdrecht. Het grasveld wordt omgetoverd in een speeltuin met spellen, schminken, springkussens, een stormbaan en de pannakooi. Alle kinderen van de basisscholen zijn hiervoor uitgenodigd en ze zijn van harte welkom. Meedoen is gratis.

Op 1 juni start de landelijke Week van de Jonge Mantelzorger. Tijdens die week wordt landelijk aandacht besteed aan- en aandacht gevraagd voor kinderen die opgroeien met zorgen thuis, zij worden jonge mantelzorgers genoemd. Jonge mantelzorgers groeien op als iedereen, maar hebben in het gezin een zieke vader of moeder, of een broer(tje) of zus(je) die extra zorg nodig heeft.

Ben jij, of ken jij iemand die opgroeit met een ziek gezinslid of wil je daar meer over weten? Mail naar mantelzorg@stdb.nl of bel met Menno Bosma op 06 59 81 22 79 of met Ester Hoogkamp op 06 10 16 85 71.

Vanaf 13 juni gaat het Jongerenwerk zesmaal sporten met jonge mantelzorgers. Ook kan een mantelzorgmaatje worden gekoppeld aan een jonge mantelzorger die dan samen leuke dingen kunnen ondernemen.

Heb je interesse? Bel dan met Menno Bosma op 06 59 81 22 79 of stuur een e-mail naar mantelzorg@stdb.nl.GemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisde trekvogel mijdrechtester hoogkampfundaggemeente de ronde venenjonge mantelzorgerjongerenwerk tympaan de baatmantelzorgmantelzorgmaatjemenno bosmartv ronde venensociaal domeinsteunpunt mantelzorg de ronde venenweek van de jonge mantelzorgerzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×