Landelijke open dag naaktrecreatie in waverveen

Waverveen – Op zondag 12 juni a.s. doet naturistenverenging “De Wilgenborgh” weer mee aan de Landelijke Open Dag voor Naaktrecreatie. Deze Open Dag is een jaarlijks terugkerend evenement, geïnitieerd door NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland.

De Open Dag Naaktrecreatie is landelijk steeds weer een groot succes. Met een jaarlijks groeiend aantal bezoekers is dit evenement traditiegetrouw een schot in de roos. Rond de veertig Nederlandse naturistenterreinen in heel Nederland openen hun deuren voor iedereen die graag wil weten hoe het is om zonder kleding ultiem maar ook veilig te ontspannen.

De nu 50-jarige naturistenverenging “De Wilgenborgh” aan de Proostdijerdwarsweg 12 in Waverveen is één van de deelnemende blootlocaties. Je bent op zondag 12 juni van harte welkom van 11:00 tot 16:00 uur om een kijkje te nemen en al je vragen te stellen.

Heb jij altijd als eens een kijkje willen nemen op een naturistenterrein? Of heb je eerst nog wat vragen? Neem dan even contact op met “De Wilgenborgh”. Dat kan per e-mail via info@dewilgenborgh.nl of bel 06 3951 1907.

NFN Open & Bloot is dé belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland en heeft 58.000 leden. Naast rechtstreekse leden zijn ook besturen van naturistenverenigingen aangesloten. Op www.natuurlijknfn.nl/opendag is te zien welke locaties zondag meedoen aan de Open Dag.CultuurEconomieGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveengemeente de ronde venennaaktrecreatienaturistenvereniging de wilgenborghnfn open blootrecreatiertvronde venenwaverveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×