Denk mee over uitbreiding natuurspeeltuin wilnis

Wilnis – De pas geopende waterpomp in Natuurspeeltuin het Speelwoud in Wilnis is een groot succes. Dagelijks kliederen kinderen er nu met water en zand. Naast de waterpomp bieden verschillende speelelementen in de Natuurspeeltuin kinderen veel uitdaging. 

Maar de Natuurspeeltuin staat nog lang niet stil in de ontwikkeling! Er zijn nog meer plannen, zodat het een plek wordt voor iedereen van 0-100. Daar is ieders hulp bij nodig. Daarom worden omwonenden en andere geïnteresseerden uitgenodigd voor een inspraakbijeenkomst op woensdag 7 september a.s. tussen 17:00 en 20:00 uur. De bijeenkomst is buiten bij de waterpomp in het Speelwoud in Wilnis. Plattegronden, voorbeelden en een ideeënbus zijn aanwezig.

Dit initiatief is een samenwerking van Natuurspeelplekken De Ronde Venen en bewoners, Tympaan-De Baat, gemeente De Ronde Venen en NME-centrum De Woudreus.   GemeenteNieuwsWilnisgemeente de ronde veneninspraakbijeenkomstnatuurspeeltuin het speelwoud wilnisplannen voor verdere ontwikkelingrtv ronde venenspeelwoud wilnisWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×