Komende woensdag staking in streekvervoer

Regio – Komende woensdag, 7 september, wordt in de provincies Noord-Holland en Utrecht gestaakt in het streekvervoer. De staking heeft mogelijk invloed voor reizigers van Syntus Utrecht en U-OV, omdat er ritten vervallen.

Check kort voor vertrek de reisplanner. Syntus Utrecht weet pas op de dag zelf welke ritten er vervallen.

Reizigers wordt geadviseerd komende woensdag alternatief vervoer te zoeken. Reis je toch met de bus, check dan kort voor vertrek de reisplanner om te zien of de bus rijdt.

Op vrijdag 16 september is er een extra stakingsdag: dan zal er in het hele land geen streekvervoer zijn.AbcoudeBaambruggeEconomieGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenmobiliteitopenbaar vervoerrtvronde venenstaking ovsyntus utrechtu ov


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×