Lions running bridgedrive brengt € 2.750 op

Mijdrecht – Op zaterdag 29 oktober jl. vond in het hart van Mijdrecht voor de dertiende keer de ‘Running Bridgedrive’ plaats. Hierbij speelden de deelnemende bridgeparen niet op één locatie, maar afwisselend op zeven verschillende. De Running Bridgedrive is een initiatief van Lionsclub Mijdrecht-Wilnis en heeft deze keer maar liefst € 2.750 opgebracht voor het goede doel: de lokale afdeling van De Zonnebloem.

Er bleek veel animo om deel te nemen: 68 paren gingen de uitdaging aan. Zij bezochten zeven verschillende locaties: Rendez Vous, Ariba, The Family, Chinees restaurant Lotus Corner, Bistro ’t Hofje, De Kantine en Restaurant Burgerlijk. Na elke spelronde waren ruim 135 personen in het mooie weer aan de wandel in het centrum van Mijdrecht, onderweg naar de volgende wedstrijd.

Dat er met veel plezier goed gespeeld werd, werd al snel duidelijk. De eerste prijs, bestaande uit de Lions Wisselbeker en een uitgebreide lunch voor 4 personen bij Golfpark Wilnis, werd bemachtigd door het bridgepaar Carla Dijkman en Gerard van der Meer met een score van 69,48%. De tweede prijs, een cadeau bon van Sokkenmarkt.nl, en de derde prijs, een fraaie buitenbloembak van Rijdes Bloemen & Planten, werden gewonnen door 2 paren die beide met dezelfde score van 60,93% de tweede en derde plaats deelden en dat waren Johan en Gerard LeFebre en het paar Marja Hartman en Cora de Vroom. De prijsuitreiking vond plaats in Chinees restaurant Lotus Corner.  

De dag was een groot succes, vooral doordat organisatoren Willibrord Blom en  Henny van Nieuwkerk van de Lionsclub na afloop een cheque ter waarde van € 2.750 konden overhandigen aan de heer Jacques Spruit, penningmeester van de afdeling Mijdrecht-Wilnis van De Zonnebloem. Hiermee wordt de jaarlijkse vakantieweek voor ouderen met een beperking ondersteund.

Kijk voor meer informatie en foto’s op de Facebookpagina van de Lions Mijdrecht Wilnis. De Lionsclub dankt alle sponsoren, gastlocaties en deelnemers voor het ondersteunen van dit evenement.

Geplaatst door: Ferry MulderMijdrechtNieuwsSportWilnisgemeente de ronde venenhenny van nieuwkerkjacques spruitlions running bridgedrivelionsclub mijdrecht wilnisrtv ronde venenstichting de zonnebloemvakantieweek ouderen met een beperkingwillibrord blom


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×