Gemeente zoekt weer rondeveense toppers

De Ronde Venen – Gemeente De Ronde Venen is voor het derde jaar op rij op zoek naar Rondeveense Toppers. Dit zijn kinderen tot 14 jaar die zich maatschappelijk inzetten en die daarmee een voorbeeld zijn voor hun omgeving en anderen in het zonnetje zetten. Dat zijn toppers en die verdienen waardering.

De uitreiking van de Rondeveense Toppers vindt plaats op woensdag 29 maart a.s. van 15:00 tot 16:30 uur.

Een kind nomineren als Rondeveense Topper kan tot en met maandag 20 februari a.s. via www.derondevenen.nl/toppers.

Kinderen die inspireren, die iets bijzonders doen waardoor ze anderen motiveren. Bijvoorbeeld door zich in te zetten als vrijwilliger of door met een actie geld op te halen voor een goed doel, of door op een bijzondere manier en met veel inzet aandacht te vragen voor een maatschappelijk thema. De inzet van het kind moet toetsbaar en onderscheidend zijn.

Iedereen kan een kind voordragen. Je kunt niet jezelf voordragen. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke beoordelingscommissie, waarna de indiener en de ouders van het kind op de hoogte worden gesteld van een nominatie. Wanneer een kind niet wordt genomineerd door de beoordelingscommissie, krijgt alleen de voorsteller bericht. Kinderen die worden voorgedragen ontvangen dus niet automatisch een nominatie.

Om teleurstelling bij de kinderen te voorkomen is het belangrijk dat de aanmelding geheim blijft voor het betreffende kind.

Geplaatst door: Ferry MulderAbcoudeBaambruggeCultuurGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde veneninspirerenmaatschappelijk veldmotiverenrondeveense toppersrtv ronde venenvoorbeeld


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×