Massale steun leerlingen voor geschorste economiedocent vlc

De Ronde Venen – Leerlingen van het VeenLanden College zijn een actie begonnen voor de eerder deze week geschorste economiedocent.

De docent van het VeenLanden College krijgt massale steun van leerlingen van de school. Onder de kop “Onze eco docent is geschorst maar we willen graag dat hij zijn baan terugkrijgt” hebben enkele leerlingen via de website www.petities.com een petitie gestart met als doel dat de betrokken docent voor de school behouden blijft.  

Vooral het feit dat de leerkracht zeer betrokken is, altijd voor de leerlingen klaarstaat en extra veel tijd en aandacht aan hen besteedt, bracht de leerlingen tot deze oproep.

Inmiddels hebben ruim 400 leerlingen de petitie getekend met vaak hele persoonlijke steunbetuigingen daarbij. Begin komende week gaan de leerlingen in gesprek met de schoolleiding.  AbcoudeBaambruggeEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisde ronde venengemeente de ronde venenonderwijsrtv ronde venenveenlanden collegevlcvoortgezet onderwijs


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×