Beth en Flo - Unieke combinatie cabaret en klassieke muziek

Beth & Flo: Unieke combinatie cabaret en klassieke muziek

Het cabaretduo Beth & Flo komt naar ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht met hun nieuwe voorstelling Ander Onderwerp, een combinatie van klassieke muziek en persoonlijke verhalen. Het duo staat bekend om hun energieke optredens met een combinatie van virtuoos pianospel en humoristische sketches.

In Ander Onderwerp gaan ze de confrontatie aan met de innerlijke stem die iedereen wel kent. Op meesterlijke wijze weten ze pianomuziek van grote componisten zoals Rachmaninov, Bach en Scriabin te verweven met persoonlijke verhalen vol humor en ontroering. Volgens recensies blinkt het duo uit in het maken van “echte kleinkunstliedjes”.

De jury van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF) het duo “veelbelovend”, en prezen hen om hun combinatie van klassieke muziek en cabaret. De muziek zorgt niet alleen voor spektakel, maar ook voor momenten van troost.

De voorstelling is te zien op zaterdag 26 oktober en is onderdeel van het programma van CultuurHuis Mijdrecht, dat zich inzet voor het bevorderen van kunst en cultuur in De Ronde Venen. Het doel is om inwoners in hun eigen dorp te laten genieten van diverse voorstellingen.



CultuurMijdrechtcultuurhuis mijdrechtOude parochiehuistheater


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×