Inloopavond genealogie

De Ronde Venen – Genealogisch onderzoek begint met een familienaam, waarbij het internet steeds vaker een rol van betekenis speelt. Buiten de standaard zoeksites om hebben voorouders en hun verwanten talrijke andere “sporen” in de familiegeschiedenis achtergelaten.

Voor velen betreft dit nog onbekende hiaten, omdat men eenvoudig niet weet waar deze sporen op het net te vinden zijn. De inloopavonden van de genealogiegroep van Historische Vereniging ‘De Proosdijlanden’ hebben bewezen dat onderling contact met andere stamboomonderzoekers tot nieuwe perspectieven kunnen leiden. De vrijwilligers van De Proosdijlanden kunnen u zeker helpen.

Op donderdagavond 19 mei a.s. bent u met al uw vragen over genealogie vanaf 19:15 uur hartelijk welkom in de Oudheidkamer van het verenigingsgebouw aan de Croonstadlaan 4a in Mijdrecht.



AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurfamiliegemeente de ronde venengenealogiehistoriehistorische vereniging de proosdijlandeninloopavond genealogiertv ronde venenstamboomonderzoekwerkgroep genealogie


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×