Gratis webinar rabobank en noc*nsf voor verenigingen

Regio – Hoe speel je in op de financiële gevolgen van de corona-uitbraak voor jouw vereniging? Van welke regelingen kun je gebruikmaken en op welke kansen kun je het beste inspelen?

De Rabobank nodigt verenigingen graag uit voor het webinar ‘Financieel gezond de crisis door 2.0’, onder leiding van Erben Wennemars en gastspreker Peter van Baak (eigenaar SponsorVisie).

Erben Wennemars host deze webinars en geeft zijn visie op de huidige stand van zaken bij verenigingen. Tijdens dit interactieve webinar worden verenigingen bijgepraat over de mogelijkheden om gezond uit de crisis te komen. Mede dankzij de input van andere verenigingen, kom je tot nieuwe inzichten en kun je al direct de eerste, concrete stappen maken om de komende maanden financieel gezond te blijven.

Tevens ontdek je de nieuwste (corona gerelateerde) regelingen die beschikbaar zijn voor verenigingen. Verder worden best practices op het vlak van financieel gezond blijven van andere verenigingen besproken. 

Ook leer je hoe sponsorinkomsten verhoogd kunnen worden en hoe je in korte tijd via crowdfunding geld voor je vereniging kunt ophalen. Tenslotte  krijg je tips voor mogelijke besparingen.
Er is keuze uit 2 data: woensdag 12 mei a.s. van 20:00 tot 21:30 uur of dinsdag 18 mei a.s. eveneens van 20:00 tot 21:30 uur.

Deelname is kosteloos Opgeven kan via emailadres communicatie.mra@rabobank.nl. Na aanmelding wordt een inschrijflink toegezonden  waarbij men tevens de gewenste datum kan kiezen. 

Het is mogelijk en aanbevolen om met meerdere personen van één vereniging deel te nemen. Op die manier kun je de opgedane kennis binnen de vereniging meteen delen en makkelijk samen toepassen.

Op de foto: Erben Wennemars geeft verenigingen mogelijkheden om gezond de crisis uit te komen.AbcoudeBaambruggeCultuurEconomieMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilniscoronacoronacrisiserben wennemarsfinancien verenigingengemeente de ronde venennoc nsfpeter van baakrabobankrtv ronde venensponsorvisieverenigingenwebinar financieel gezond de crisis door 2.0


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×