Pvda/groenlinks zoekt kandidaat-raadsleden

De Ronde Venen – PvdA/GroenLinks De Ronde Venen zoekt energieke- en enthousiaste kandidaat-raadsleden. Zij zoekt mensen die zich betrokken voelen bij de gemeente en die een stukje socialer en groener willen maken vanuit de lokale politiek. 

In het kader daarvan organiseert ze op donderdagavond 9 september a.s. vanaf 20:00 uur een oriëntatieavond in de raadzaal van het gemeentehuis in Mijdrecht. Deze oriëntatieavond is bedoeld voor inwoners die interesse hebben om zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad namens PvdA/GroenLinks. Tijdens deze avond leert men over waar PvdA/GroenLinks als partij voor staat, hoe de lokale gemeentepolitiek in elkaar zit en wat het werk als raads- of commissielid betekent. Na afloop is er volop ruimte om vragen te stellen en gezellig na te praten. 

Uiteraard worden de coronamaatregelen gehanteerd.

Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden voor deze avond via info@pvdagroenlinks.com. Mensen die zich direct willen kandideren voor de gemeenteraad of voor een commissie kunnen zich met een CV en motivatiebrief per e-mail aanmelden via kandidaten@pvdagroenlinks.com. Kandideren kan t/m uiterlijk vrijdag 17 september. Mensen die niet op de oriëntatieavond aanwezig kunnen zijn, maar wel eerst meer willen weten over het raads- of commissiewerk kunnen een e-mail sturen naar info@pvdagroenlinks.com, waarna contact wordt opgenomen.

In gemeente De Ronde Venen vormen PvdA en GroenLinks één gezamenlijke kieslijst en fractie. PvdA/GroenLinks is daarmee naar eigen zeggen de enige zowel sociale-, groene- als progressieve partij in De Ronde Venen. Momenteel heeft de partij 3 van de 27 zetels in de gemeenteraad.

Op de foto: fractievoorzitter Pieter KroonAbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venengemeenteraad de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022kandidatenpieter kroonpolitiekpvda groenlinks de ronde venenrtv ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×