De vinkeveen-agenda van en over vinkeveen

Vinkeveen – Het is inmiddels een traditie: het agendaboekje van en over Vinkeveen en Waverveen. Een sfeerboekje met talrijke oude foto’s en ruim twintig verhalen over Vinkeveen in met name de jaren ’60, ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Over een dominee die het niet zo nauw nam met de kledingvoorschriften, over een bankdirecteur die wel van een spelletje hield, over de Vinkeveense sportweken waarin elk team tot op de laatste minuut kans maakte op de hoofdprijs, over wasserijen aan de plas die werkelijk wit wasten, over spannende Koninginnedagen, over verdwenen slootjes en over nog veel en veel meer.

De foto’s van het huidige Vinkeveen (en omgeving) in het agendagedeelte, maken het boekje compleet. Kortom: een echt hebbedingetje voor iedereen die iets met Vinkeveen heeft. Tevens is het een leuk en origineel cadeau voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in. En dat voor € 9,50.

Zaterdag 6 november a.s. gaan leden van KV De Vinken in een groot gedeelte van Vinkeveen langs de deuren om dit unieke boekje te verkopen. Het is ook eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl. Daar kunt u ook alvast kijken hoe het boekje eruitziet. U kunt ook mailen naar sponsorzaken@de-vinken.nl of (in de avonduren) bellen op 06 27 29 18 49.CultuurGemeenteNieuwsVinkeveenWaverveenCultuurgemeente de ronde venenhistoriekv de vinken vinkeveenrtv ronde venenvinkeveenvinkeveen agendawaverveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×