Containers levensmiddelen voor voedselbank

De Ronde Venen – Net als voorgaande jaren heeft een anonieme weldoener uit De Ronde Venen met royale hulp en medewerking van Jumbo Vinkeveen alle gezinnen die cliënt zijn bij de Voedselbank De Ronde Venen van een pakket levensmiddelen voorzien.

Karin Schrama, bestuurslid cliëntenzaken van de Voedselbank is betroken geweest bij de samenstelling van het pakket. “We hebben gekeken waar het meest behoefte aan is. Ook is gekeken naar een aantal producten die we kunnen bewaren in onze vriescellen. Zo zijn we tot een uitgebalanceerde keuze gekomen, waardoor iedere deelnemer iets van zijn of haar gading krijgt. Als Voedselbank zijn wij ook dit jaar weer enorm verrast met deze genereuze gift. In tegenstelling tot voorgaande jaren hebben we nu zelf onze voorkeur voor bepaalde producten doorgegeven om deze op reguliere uitgiftedagen aan de cliënten te geven”.

Ook dit jaar heeft Jumbo Vinkeveen een bijdrage geleverd. Bedrijfsleider Maurice van Goor: “Dit is zo’n goed initiatief dat wij het pakket royaal hebben aangevuld”.

De containers met de levensmiddelen werden overgedragen aan Karin Schrama door Anco Goldhoorn. Hij sprak namens de gever die anoniem wil blijven: “Wij hopen dat de cliënten van de Voedselbank hiervan kunnen genieten. Bovendien moet er waardering uitgesproken worden richting Jumbo Vinkeveen. Zij hebben echt hard gewerkt om alles rond te krijgen en dat in de kersttijd. Dat is ook de reden dat we nu de eerste week van januari de producten overdragen. Namens de gever wens ik alle cliënten van de voedselbank een goed 2022 en spreek ik ook de hoop uit dat dit initiatief navolging krijgt”.

Op de foto: overdracht van de containers met levensmiddelen aan Karin Schrama (Voedselbank) door Maurice van Goor (Jumbo) en Anco GoldhoornAbcoudeBaambruggeEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisanco goldhoornanonieme giftgemeente de ronde venenjumbo vinkeveenkarin schramamaurice van goorrtv ronde venenvoedselbank de ronde venen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×