Waterpomp voor natuurspeeltuin in wilnis

Wilnis – Wethouder Maarten van der Greft heeft samen met de kinderburgemeesters de nieuwe waterpomp in de Natuurspeeltuin in Wilnis in gebruik genomen. Deze nieuwe aanwinst voor de Natuurspeeltuin in Wilnis is echt een mijlpaal voor de initiatiefgroep. Het was een grote wens. Dankzij financiering vanuit de gemeente De Ronde Venen is de pomp er gekomen.

Dagelijks kliederen kinderen er nu met water en zand. De verschillende elementen in de Natuurspeeltuin bieden de kinderen veel uitdading. “Zo moet spelen zijn, het was de leukste juffendag ooit”, zei een leerkracht van de Windroos nadat ze er met 60 leerlingen een ochtend gespeeld hadden.

Er zijn nog meer plannen voor de Natuurspeeltuin in het Speelwoud in Wilnis. “Het moet een plek worden voor iedereen van 0-100”, aldus initiatiefneemster en buurtbewoner Marije ter Schiphorst.

Op woensdag 7 september a.s. is er tussen 17:00 en 20:00 uur inspraakgelegenheid voor de bewoners in het Speelwoud bij de Natuurspeeltuin. Ook jongeren en ouderen zijn welkom om te komen vertellen wat hun wensen zijn.

De Natuurspeeltuin komt voort uit de samenwerking van Natuurspeeltuinen De Ronde Venen, gemeente De Ronde Venen, Stichting Tympaan-De Baat en NME-centrum De Woudreus, met o.a. financiering vanuit het project ‘Groen doet Goed’ van de provincie Utrecht.GemeenteNieuwsSportWilnisgemeente de ronde venenkinderburgemeester brian brocxkinderburgemeester lisa roodnatuurspeeltuin het speelwoud wilnisnatuurspeeltuinen de ronde venennme centrum de woudreusproject groen doet goedprovincie utrechtrtv ronde venenspeelwoud wilnistympaan de baatwaterpompwethouder maarten van der greftWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×