Klink-klaar: tekst en muziek voor klein publiek

De Ronde Venen – Dit jaar organiseert Cultuurpunt Ronde Venen op zondag 2 oktober a.s. opnieuw Klink-Klaar: ‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’. Het gaat zoals voorgaande jaren om een kennismaking met talenten in woord en muziek uit (of betrokken bij) De Ronde Venen. Dit kunnen goede amateurs zijn, die ervaring willen opdoen of die graag hun passie delen met anderen, of het zijn semi-professionals die wat meer bekendheid willen krijgen in deze gemeente.

U kunt ze gratis gaan zien en horen in huiskamers of op bijzondere locaties zoals een oude kas of een kerkzaal in De Ronde Venen. De artiesten die dit jaar meedoen zijn:

• Harpensemble Harppassion met klassieke en Keltische volksmuziek
• Jazz-it een jazz-combo met lekkere bekende jazz-standards en latinnummers
• Tijmen Molenaar en Max van Driessche met liedjes van onbedoelde en ongeplandeopenheid
• het Lucy Dijkman Trio met prachtige numners van Lucy en een geheel eigen sound
• leerlingen van zangdocente Greetje de Haan met aandoenlijke en innemende liedjes
• Trio Jam Mama met heel eigen-wijze teksten met een knipoog op lekkere ritmes
• zangkoor Sikol die leuke lichte popnummers zingen met instrumentale begeleiding
• verhalenvertelster Ineke Bams die haar publiek meeneemt naar oude volksverhalen, sagen of sprookjes
• Duo Shruti brengt verruimende muziek en tekst in een meditatief jasje
• leerlingen van zangdocente Victoria Pankratova zingen opera, musical en meer.

Elk optreden wordt 3 x 30 minuten gebracht ofwel het optreden is drie keer op dezelfde locatie en wel van 13:00 tot 13:30 uur, van 14:30 tot 15:00 uur en tenslotte van 16:00 tot 16:30 uur.

Op deze wijze kunnen bezoekers drie verschillende optredens naar keuze bijwonen op diverse locaties in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef en Vinkeveen.

U bent van harte welkom op deze dag om te genieten met elkaar en voor elkaar. Het volledige programma staat vanaf 15 september op www.cultuurpuntrondevenen.nl. Een flyer met het programmaoverzicht zal vanaf 20 september a.s. bij het gemeentehuis, de bibliotheken en diverse winkels te vinden zijn.

Kijk HIER naar een reportage uit ons nieuwsprogramma Nieuwsronde die wij maakten over Klink-Klaar.CultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurcultuurpunt de ronde venende hoefgemeente de ronde venenklink klaarMijdrechtmini festivalrtvronde venentekst en muziek voor klein publiekvinkeveenWilnis


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×