Gratis webinar voor mantelzorgers over regelen (bank)zaken

De Ronde Venen – Dinsdag 11 oktober a.s. kunnen mantelzorgers van 20:00 tot 21:00 uur deelnemen aan een webinar van MantelzorgNL.

Als mantelzorger ben je gewend allerlei (bank)zaken te regelen voor en namens degene voor wie je zorgt. En dit doe je vaak in overleg met de zorgvrager. Maar wat als de zorgvrager snel zieker wordt en niet meer in staat is zelf beslissingen te nemen of geen handtekening meer kan zetten om financiële zaken af te handelen?

In dit webinar wordt verteld hoe je de vertegenwoordiging kunt regelen en hoe je daarmee eventueel lastige en frustrerende situaties in toekomst kunt voorkomen. Dit webinar kan gratis worden gevolgd. Het webinar wordt via Zoom gegeven.

Aanmelding kan per e-mail via mantelzorg@stdb.nl o.v.v. naam, telefoonnummer en woonplaats, of telefonisch op (0297) 230 280. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Na aanmelding krijg je uiterlijk op de dag zelf een mail met daarin de deelnamelink.

Mantelzorg De Ronde Venen is er voor alle mantelzorgers in De Ronde Venen en geeft ondersteuning bij de zorg voor een ander. Zorg je voor iemand in je omgeving en sta je nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op www.mantelzorgderondevenen.nl. Mantelzorg De Ronde Venen is onderdeel van Tympaan-De Baat.

Kijk voor meer informatie op www.mantelzorgderondevenen.nl of op www.tympaan-debaat.nl of bel naar (0297) 230 280 en vraag naar Ester of Tanja.

Foto: MantelzorgNLAbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venengratis webinarmantelzorgmantelzorg de ronde venenmantelzorgnlrtv ronde venentympaan de baatwebinar regelen zaken zorgvragerzoomzorg


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×