Gemeente organiseert weer sportverkiezingen

De Ronde Venen – Voor het eerst in een aantal jaren organiseert gemeente De Ronde Venen weer Sportverkiezingen. Tijdens het Sportgala op vrijdag 20 januari 2023 in het Piet Mondriaan Gebouw in Abcoude zal bekendgemaakt worden wie de Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportvrijwilliger en Sporttalent van het jaar is geworden.

Kandidaten kunnen voor 1 december a.s. worden voorgedragen via een digitaal formulier op https://www.derondevenen.nl/sportverkiezingen. Daar staan ook de criteria waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor een van de titels.

Na 1 december a.s. beoordeelt een jury alle voordrachten en wordt in elke categorie een top 3 samengesteld. Dit zijn de genomineerden. In januari maakt de gemeente dan bekend welke 3 personen, teams en vrijwilligers zijn genomineerd. Op vrijdag 20 januari 2023 worden in het Piet Mondriaan Gebouw in Abcoude de namen van de uiteindelijke winnaars onthuld. AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilnisgemeente de ronde venenpiet mondriaan gebouw abcoudertv ronde venenSportsportgalasportman 2022sportploeg 2022sporttalent 2022sportverkiezingen 2022sportvrijwilliger 2022sportvrouw 2022wethouder maarten van der greft


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×