Intocht sinterklaas in mijdrecht en vinkeveen

Mijdrecht/Vinkeveen – Het is alweer bijna zo ver: de intocht van Sinterklaas! Op 12 november a.s. komt de Sint in Mijdrecht en Vinkeveen aan.

De Sinterklaasintocht in Mijdrecht zal dit jaar weer extra gezellig worden. Sint en zijn Pieten komen dit jaar namelijk weer als vanouds aan op het Raadhuisplein. Vanaf 13:30 uur zal er een gezellig voorprogramma zijn met meezing-Pieten, DJ Piet en Meneer Hans. Rond 14:00 uur komen de Sint en zijn pieten natuurlijk weer op spectaculaire manier aan. Hij zal dan hartelijk worden ontvangen door de presentatoren en de wethouder. Hierna is uiteraard tijd om handjes te schudden en foto’s te maken.

In Vinkeveen is dit jaar het sportveld naast De Vinken de plek waar de Sint aankomt. Vanaf 13:30 uur begint het hier met warm onthaal door de Pieten en dan zal om 14:00 uur de Sint echt arriveren. Ook hier wordt het weer gezellig gemaakt met veel pepernoten, muziek en een presentator.

Kijk voor het volledige programma en meer informatie over de intochten op www.sinterklaasaktie.nl/intocht.

Foto’s: Mexs Schellingerhout Geplaatst door: Ferry MulderCultuurEconomieMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenCultuurgemeente de ronde venenintocht sinterklaaspietenraadhuisplein mijdrechtrtv ronde venenveld naast vinken vinkeveen


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×