Tweede editie zinderende zomer zing-in op 15 juli

Mijdrecht – De Zinderende Zomer Zingin begint een traditie te worden. Een mooi moment om het zomergevoel te bezingen! Onder bezielende muzikale leiding van dirigent Ferdinand Beuse van de Vocal Company muziekproducties, in Mijdrecht o.m. bekend van het ROM-koor, en op piano virtuoos begeleid door Kees van Zantwijk, wordt er op zaterdag 15 juli a.s. weer een mooie zomerse liedjesmiddag van gemaakt.

Zangervaring is niet nodig om lekker te kunnen meezingen. Badkamerzangers, tuinzangers, beginnende- en gevorderde zangers, iedereen is welkom. Er worden zomerse liedjes gezongen die redelijk eenvoudig in korte tijd zijn mee te zingen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een verwijzing naar een webpagina waarop je de komende weken voorafgaand aan de Zing-in op YouTube versies van de gezongen liedjes kunt beluisteren. Zo heb je al een beetje een idee wat er gezongen gaat worden en kun je je extra verheugen. Bij de start van de Zing-in ontvang je een boekje met alle teksten.

Vaste prik in de Zinderende Zomer Zing-in is de Brazil Medley met o.a. Copacabana, Can’t take my eyes off of you en Sunny. Daarnaast worden dit keer ook Que Sera, sera en Ain’t no mountain high enough, Brandend zand, DingeDong, Ik heb de zomer in mijn bol en meer vrolijk stemmende liedjes gezongen.

De start is om 12:30 uur en er wordt om 17:00 afgesloten met een kort, informeel optreden voor geïnteresseerde vrienden en bekenden. Tussendoor wordt natuurlijk een aantal malen gepauzeerd om de kelen weer even te smeren.

Aansluitend kun je meedoen met de Zinderende Zomer BBQ. Daar zijn ook vegetarische alternatieven voor op de grill. De eindtijd is 19:30 uur.

De Zinderende Zomer zing-in is op zaterdag 15 juli a.s. in ‘t Oude Parochiehuis aan de Bozenhoven 152 in Mijdrecht.

Kijk voor meer informatie over kosten en inschrijving op de website.AbcoudeBaambruggeCultuurMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisCultuurde ronde venengemeente de ronde venenMijdrechtoude parochiehuis mijdrechtrtv ronde venenzang


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×