Cadeau voor onder de kerstboom: de vinkeveenagenda

De Ronde Venen – Enkele weken geleden verscheen het nieuwe agendaboekje over Vinkeveen, met luchtige verhaaltjes en herkenbare beelden van Vinkeveen in de vorige eeuw. Het boekje is samengesteld en verzorgd door leden van korfbalvereniging De Vinken en de Historische Vereniging De Proosdijlanden.

Inmiddels zijn er al zo’n 700 agenda’s verkocht en hebben veel liefhebbers van Vinkeveen deze agenda in huis. Zeker in deze donkere dagen is het heerlijk om even terug te zwijmelen naar hoe het vroeger was; de aubade op Koninginnedag, de jaarlijkse kermis, succesvolle stratentoernooien, gedempte slootjes, verdwenen middenstand, etc. Kortom een ideaal cadeautje voor jezelf of voor familieleden die uit Vinkeveen vertrokken zijn. Er staat namelijk genoeg herkenbaars in.

De agenda is verkrijgbaar bij The Readshop Vinkeveen, Primera Mijdrecht en Mondria Mijdrecht. Het agendaboekje is ook eenvoudig te bestellen via www.de-vinken.nl of via 06 27 29 18 49 (alleen in de avonduren).



CultuurEconomieNieuwsSportVinkeveenWaverveenCultuurgemeente de ronde venengeschiedenisgeschiedenis vinkeveenhistorische vereniging de proosdijlandenkorfbalvereniging de vinken vinkeveenrtv ronde venenvinkeveen agenda


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×