Gratis zaalvoetbal voor jongeren in de ronde venen

De Ronde Venen – Jongerenwerk De Ronde Venen, onderdeel van Tympaan-De Baat, start weer met zaalvoetbal in de gymzaal van De Eendracht in Mijdrecht. Op de donderdagavonden 21 oktober, 4- en 18 november wordt van 20:00 tot 21:30 uur in toernooivorm tegen elkaar gespeeld.

In de zaalvoetbal WhatsAppgroep van het Jongerenwerk wordt van te voren een aankondiging gedaan. Bij voldoende animo kan de zaal vaker gehuurd worden.

Door de coronacrisis zijn jongeren over het algemeen minder gaan sporten in teamverband en heeft fysiek sociaal contact plaatsgemaakt voor meer gamen en telefoongebruik. Het Jongerenwerk wil hierop inspelen door de jeugd in De Ronde Venen
gratis zaalvoetbal aan te bieden.

De waarden sportiviteit, verbinding, ontmoeting en spelplezier staan centraal tijdens de zaalvoetbalactiviteiten.

Ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om mee te doen? WhatsApp dan naar 06 57 29 01 49 of mail naar c.zijl@stdb.nl. Met toestemming wordt je toegevoegd aan de zaalvoetbal-WhatsAppgroep van het Jongerenwerk.



AbcoudeBaambruggeMijdrechtNieuwsSportVinkeveenWaverveenWilniscoronacoronacrisisfysiek sociaal contactgemeente de ronde venenjeugdwerk de ronde venenjeugdzorgrtv ronde venensportensporthal de eendracht mijdrechtteamsportzaalvoetbal


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×