KIDS COLLEGE WAST AUTO'S VOOR NIEUW SCHOOLPLEIN

Wilnis - Komende zaterdag organiseert basisschool Kids College met toestemming van de gemeente een carwash. Van 10:00 tot 14:00 uur is iedereen van harte welkom op de parkeerplaats van de Willisstee in Wilnis. Leerlingen, leerkrachten en ouders staan daar klaar om uw auto weer te laten stralen!

Een auto laten wassen kost € 5 en de gehele opbrengst gaat naar het nieuwe schoolplein. Ook is er voor een klein prijsje koffie to go verkrijgbaar. De actie wordt gesponsord door de Willisstee en Jumbo Wilnis.

De leerlingen en leerkrachten zijn al maanden hard aan het sparen voor een nieuw plein. Momenteel liggen er alleen stoeptegels en staan er oude speeltoestellen.

Volgend jaar wordt dit saaie plein omgebouwd tot een groene, sportieve en uitdagende speelplek. Een plein waar kinderen willen rennen, klimmen en bewegen. De leerlingen hebben al meerdere acties georganiseerd om geld op te halen. Zo zijn ze al maanden bezig met het inzamelen van lege flessen en hebben ze een kerstverkoop gehouden.

Het nieuwe plein wordt niet alleen een gave speelplek voor de leerlingen van Kids College. Het is namelijk ook open buiten schooltijd, in weekenden en in vakanties, zodat er gespeeld kan worden door alle kinderen uit het dorp.

Kijk voor meer informatie op https://kidscollegewilnis.nl/onze-school/ons-nieuwe-schoolplein/


advertentie