KLINK-KLAAR ZOEKT ARTIESTEN EN (BIJZONDERE) LOCATIES

De Ronde Venen - Cultuurpunt Ronde Venen organiseert op zondag 2 oktober a.s. opnieuw Klink-Klaar; ‘Tekst en Muziek voor Klein Publiek’. Het gaat, net zoals voorgaande edities om een kennismaking met talenten in woord en muziek uit (of betrokken bij) De Ronde Venen. Dit kunnen goede amateurs zijn, die ervaring willen opdoen, of die graag hun passie delen met anderen. Het kunnen ook semi-professionals zijn, die wat meer bekendheid willen krijgen in deze gemeente.

Sommige artiesten zullen thuis op willen treden, maar er zijn meerdere locaties gewenst. Naast huiskamers zoekt Cultuurpunt Ronde Venen ludieke- of bijzondere locaties in De Ronde Venen. Te denken valt aan een stal van een boerderij of aan een hooischuur, maar ook een boot of een kerkzaal komt in aanmerking.

Maar bovenal wil Cultuurpunt Ronde Venen graag een divers aanbod realiseren tijdens Klink-Klaar, zowel in genre als qua leeftijd. Geef jezelf op als solist of kom met anderen samen, of het nu een trio, een klein koor of een band is. Ook verwelkomt Cultuurpunt Ronde Venen graag talenten in de kleinkunst, dichters en verhalenvertellers.

De presentaties zijn akoestisch, maar waar dit kan, mag ook gebruik worden gemaakt van eigen versterking. Laat dus bijtijds weten als je wilt optreden, wat je wilt laten zien of horen en wat je daarvoor nodig hebt qua ruimte.

De optredens in woord, muziek, zang en/of voordracht duren 2 x 30 minuten, m.a.w. het optreden is twee keer op dezelfde locatie, te weten van 14:00 tot 14:30 uur en van 15:30 tot 16:00 uur. Op deze wijze kunnen bezoekers (gratis) twee verschillende optredens naar keuze op andere locaties bijwonen. Voor wat betreft de locaties gaat het hier om de kernen Mijdrecht, Wilnis, de Hoef, Waverveen en Vinkeveen.

Voor aanmelding en/of vragen kan per e-mail contact worden opgenomen met Jessica Erdtsieck via j.erdtsieck@hetnet.nl. Kijk ook op www.cultuurpuntrondevenen.nl.

Kijk HIER naar een reportage over Klink-Klaar die wij maakten voor ons nieuwsprogramma Nieuwsronde.


advertentie