Seniorenpartij presenteert kandidaten voor gemeenteraad

De Ronde Venen – Seniorenpartij de Ronde Venen heeft haar kandidatenlijst gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

De top 3 van de lijst is als volgt:

• Marja Becker (lijsttrekker)
• Jan Geijtenbeek
• Sietske Bierens.

De resterende kandidaten zijn: René Borst, Jenny Tonge, Margreet van Krugten, Carla Keijzer, Lidy Tijssen, Chris Kappers en Wendy Bos.Op de elfde plaats van de kandidatenlijst staat gemeenteraadslid Fons Luijben, die als lijstduwer fungeert.

Kijk voor meer informatie op www.seniorenpartijdrv.nl.

Op de foto (vlnr): Sietske Bierens, Jan Geijtenbeek en lijsttrekker Marja Becker.AbcoudeBaambruggeGemeenteMijdrechtNieuwsVinkeveenWaverveenWilnisbestuurgemeente de ronde venengemeentebestuurgemeenteraad de ronde venengemeenteraadsverkiezingen 2022jan geijtenbeekkandidatenlijst seniorenpartijlijstduwer fons luijbenmarja beckerrtv ronde venenseniorenpartij de ronde venensietske bierens


Studio
Rendementsweg 10d
3641 SK Mijdrecht

E-mail
redactie@rtvrondevenen.nl

Telefoon Redactie
0297 - 286004

×